• Kalkkitie 2, 24280 SALO, FINLAND
  • +358 2 738 2100
  • English
  • Suomi

Certified

ISO 45001

Certified

ISO 14001

Certified

ISO 9001

Kesätyöpaikka 2021 CNC Operaattori

Jame-Shaft Oy on Salossa toimiva paikallisten yksityishenkilöiden omistama kasvuhakuinen yritys, joka on erikoistunut valmistamaan lämpökäsiteltyjä koneistettuja ja hiottuja koneenosia. Asiakkaamme ovat suurelta osin kansainvälisiä, alansa johtavia kone- ja laiterakennusteollisuuden toimijoita, jotka valmistavat mm. kaivos- tai louhintakoneita, metsäkoneita ja maanrakennuskoneita. Suoran viennin osuus liikevaihdostamme on noin 40%.

Haemme tehtaallemme Saloon KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ.

Oletko kiinnostunut kesätöistä siistissä konepajassa, jossa töitä tehdään nykyaikaisilla tuotantolaitteilla ja roboteilla?

Meillä Jame-Shaftilla on tarjolla kesätöitä CNC-koneistuskeskusten ja CNC-sorvien käyttäjänä sekä muissa tuotannon työtehtävissä.

Työtehtävät ovat sopivia ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa tekniikan alaa opiskeleville tai näihin oppilaitoksiin opiskelemaan aikoville yli 16-vuotiaille henkilöille. Aiempaa kokemusta CNC-koneiden käytöstä ei tarvita, koulutamme kesätyöntekijät itse kyseisiin tehtäviin. Oma-aloitteisuus ja innokas ote työntekoon sekä halu oppia uutta ovat ominaisuuksia, joita työtehtävissä tarvitaan.

Työtehtävät:
· Työskentelet tietokoneohjattujen CNC-työstökoneiden parissa: teet työhön liittyvät asetukset työstökoneisiin, muokkaat tarvittaessa työstöohjelmia, toteutat työn ja tarkistat tuotteen laadun. Joissakin koneissa on myös kappaleenvaihtorobotti, jonka asettaminen kuuluu myös CNC operaattorin työtehtäviin.
· Koulutamme sinut työtehtäviin työskentelyolosuhteissa ja alussa työskentelet yhdessä kokeneempien CNC operaattorien kanssa ja heidän ohjauksessa.

Odotamme sinulta:
· Halukkuutta oppia uusia asioita, oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta työntekoon
· Vähintään kohtalaista suomen kielen taitoa tai englannin kielen taitoa
· Valmiutta kolmivuorotyöhön

Työsuhteen kesto:
Toukokuun 2021 alku – Elokuun 2021 loppu. Alkamis- ja loppumisajankohta on myös erikseen sovittavissa.

Jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi 14.3.2021 mennessä. Teemme valintoja myös jo hakuaikana, joten muista lähettää hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä:

Jame-Shaft Oy
Juha Ruohonen
040 523 9978
juha.ruohonen@jameshaft.fi

Top