Hionta & Viimeistely

Useimmat karkaistavat kappaleet tarvitsevat karkaisun jälkeen pinnan viimeistelyä tarkkojen toleranssien ja hyvän pinnanlaadun saavuttamiseksi. Vaatimuksista riippuen tämä voidaan tehdä joko hiomalla tai kovasorvaamalla. Tuotannossamme on oma osasto kappaleiden viimeistelemiseksi. Konekantamme on moderni ja koneiden valinnassa olemme kiinnittäneet huomiota laadun ja tarkkuuden lisäksi erityisesti monipuolisuuteen ja joustavuuteen, huomioiden myös pienten sarjojen tehokkaan valmistamisen. 

Suurin osa hionnoista tehdään pyöröhiomakoneilla, joita tuotannossamme on useita. Pyöröhiomakoneemme ovat CNC-ohjattuja ja kaksi niistä on varustettu kappaleenvaihtorobotilla. Centerlesshiomakoneillamme voidaan hioa erittäin kustannustehokkaasti ilman laippoja tai olakkeita olevat suorat tapit. 

Holkkimaisten kappaleiden sisäpinta viimeistellään useimmiten kovasorvaamalla tai tarvittaessa hiomalla. Kovasorvaus on nopea ja kustannustehokas työtapa viimeistellä karkaistuja kappaleita ja se soveltuu hyvin myös pienten sarjojen valmistukseen. 

Selaa kuvia aiheesta Hionta & Viimeistely

Scroll to Top