• Kalkkitie 2, 24280 SALO, FINLAND
  • +358 2 738 2100
  • English
  • Suomi

Certified

ISO 45001

Certified

ISO 14001

Certified

ISO 9001

Koneistus

Moderni konekantamme mahdollistaa tuotteiden joustavan valmistuksen pienissä ja keskisuurissa sarjoissa. Tyypilliset sarjakoot ovat muutamasta kappaleesta useisiin satoihin kappaleisiin. Pääosa koneistamme on varustettu robotilla tai muulla kappaleenvaihtoautomatiikalla. Tämä mahdollistaa sen, että työtekijämme kykenevät tehokkaasti käyttämään useita koneita samanaikaisesti.

Konekantamme käsittää kaikkiaan noin 40 CNC-ohjattua työstökonetta. Tuotannon layout on suunniteltu tuotteiden virtauksen mukaisesti ja koneet on sijoiteltu monikonekäyttö huomioiden sopiviin ryhmiin. Työpisteet on rakennettu ja varustettu 5S-menetelmän oppien mukaisesti. Lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työpisteiden turvallisuuteen ja kaikki koneemme huolletaan ennakkohuolto-ohjelman mukaisesti..

CNC-sorveja meillä on monipuolinen valikoima erilaisia töitä varten. Useimmat niistä on varustettu joko robotilla tai tankoautomaatilla jotka mahdollistavat korkean käyttöasteen sekä miehittämättömän käytön. Kolme sorvia on ns. monitoimisorveja joilla valmistamme erittäin monimutkaisia tuotteita. Koneistuskeskuksia on useita sekä vaaka- että pystykaraisina. Erikoisuutena mainittakoon mahdollisuus pitkien reikien poraukseen.

Top