Moderni konekantamme mahdollistaa tuotteiden joustavan valmistuksen pienissä ja keskisuurissa sarjoissa. Tyypilliset sarjakokomme ovat muutamasta kappaleesta useisiin satoihin kappaleisiin. Valtaosa koneistamme on varustettu robotilla tai muulla kappaleenvaihtoautomatiikalla. Tämä mahdollistaa sen, että työntekijämme kykenevät tehokkaasti käyttämään useita koneita samanaikaisesti. 

Konekantamme käsittää kaikkiaan 50 CNC-työstökonetta. Tuotannon layout on suunniteltu tuotteiden virtauksen mukaisesti ja koneet on sijoiteltu optimaalisiin ryhmiin monikonekäyttö huomioiden. Työpisteet on rakennettu ja varustettu 5S-menetelmän oppien mukaisesti. Lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työpisteiden turvallisuuteen ja kaikki koneemme huolletaan ennakkohuolto-ohjelman mukaisesti. 

Meillä on erittäin monipuolinen ja moderni valikoima CNC-sorveja. Useimmat niistä on varustettu joko robotilla tai tankoautomaatilla mahdollistaen sekä korkean käyttöasteen että miehittämättömän käytön. Tehtaallamme toimivista sorveista seitsemän on robotilla varustettuja monitoimisorveja, joilla valmistamme erittäin monimutkaisia tuotteita kustannustehokkaasti. Tuotannossamme on lisäksi useita vaaka- ja pystykaraisia koneistuskeskuksia. Erikoisuutena mainittakoon mahdollisuus pitkien reikien poraukseen. 

.

Vieritä ylös