Vastuullisuus

Tähän uskomme

JAME-SHAFTILLA VASTUULLINEN TOIMINTATAPA POHJAUTUU YRITYKSEN ARVOIHIN. LUONNOLLISESTI YRITYKSEN TOIMINTAA OHJAAVAT ERILAISET LAIT JA MÄÄRÄYKSET, MUTTA NÄIDEN OHELLA OLEMME PÄIVITTÄISESSÄ TOIMINNASSAMME NOSTANEET KOLME OSA-ALUETTA VASTUULLISUUSTYÖMME KESKIÖÖN. ASIAKASLÄHTÖISYYS, HENKILÖSTÖN HYVINVOINTI JA YMPÄRISTÖSTÄ HUOLEHTIMINEN. 

VAHVAN YHTEISTYÖN AVULLA MAHDOLLISTAMME MYÖS ASIAKKAITTEMME MENESTYKSEKKÄÄN LIIKETOIMINNAN. ASIAKASTYYTYVÄISYYS, VALMISTAMIEMME TUOTTEIDEN LAATU JA PALVELUASENTEEMME OVAT TOIMINTAMME KULMAKIVIÄ. HALUAMME OLLA ”VAHVIN LENKKI ASIAKKAAN TOIMITUSKETJUSSA”.

Henkilöstön hyvinvointi ei ole Jamella vain sanahelinää. Olemme koko historiamme ajan huolehtineet tärkeimmästä voimavarastamme - ihmisestä. Vuosittaisten työtyytyväisyyskyselyjen tulokset osoittavat kiistatta onnistumisemme. Viestinnän avoimuus, työturvallisuuden ja -viihtyvyyden parantaminen sekä aidosti henkilöstön hyvinvointiin liittyvät edut ovat omalta osaltaan tukemassa henkilöstöämme. Meillä henkilöstöä ei lokeroida: Olemme kaikki ylpeästi Jamelaisia.
Luonnonvarojen kestävä käyttö ja ympäristöstä huolehtiminen ovat olleet Jame-Shaftin toiminnassa tärkeässä osassa jo ennen kuin siitä tuli trendikästä… Muutamia esimerkkejä mainitaksemme; jo vuosia sitten teimme päätöksen ostaa vain fossiilivapaasti tuotettua sähköä. Miljoonaluokan satsauksessa työolojen parantamiseksi uusimme ilmastointijärjestelmän taataksemme tasalämpöisen ja puhtaan ilman tuotannossamme. Otamme lämpökäsittelyn tuottamaa lämpöä talteen ja hyödynnämme sitä led-valaistujen tuotantotilojemme lämmityksessä. Uusissa investoinneissamme energiatehokkuus on etusijalla. Luonnollisesti noudatamme toiminnassamme ISO14001-ympäristöjärjestelmää.
Scroll to Top