Tietoa Meistä

Keitä olemme

JAME-SHAFT ON PAIKALLISTEN YKSITYISHENKILÖIDEN OMISTAMA KASVUHAKUINEN YRITYS. ASIAKKAAMME OVAT KANSAINVÄLISIÄ, ALANSA JOHTAVIA KONE- JA LAITERAKENNUSTEOLLISUUDEN TOIMIJOITA, JOTKA VALMISTAVAT MUUN MUASSA KAIVOS- TAI LOUHINTAKONEITA, METSÄKONEITA TAI MAANRAKENNUSKONEITA. SUORAN VIENNIN OSUUS LIIKEVAIHDOSTAMME ON NOIN 50%. 
Olemme koneistuksen ja hionnan lisäksi myös lämpökäsittelyn ammattilaisia. Tehtaallamme on erilaisiin lämpökäsittelyihin soveltuva erittäin moderni laitekanta. Täysin automaattiset hiiletyskarkaisulinjastomme, kolme nitrausuuniamme (mustanitraus) ja kaksi induktiokarkaisukonettamme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Autamme mielellämme yhteistyökumppaneitamme myös materiaalin ja lämpökäsittelyn valintaan liittyvissä pulmatilanteissa.
Toimintaperiaatettamme kuvaa parhaiten lause: ’Kaikki saman katon alta’. Valmistamme asiakkaidemme tilaamat tuotteet alusta loppuun asti omassa tehtaassamme. Oma raaka-ainevarastomme varmistaa tuotantomme nopean ja oikea-aikaisen aloituksen. Moderni ja monipuolinen konekantamme takaa laadukkaan lopputuloksen. Tavoitteemme on olla asiakkaamme toimitusketjun ’Vahvin lenkki’.
Scroll to Top