Työhyvinvointi

Osaava, motivoitunut ja kehityshaluinen henkilöstö on yrityksen suurin voimavara

Jame-Shaftin tärkein voimavara on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen sekä työpaikkamme hyvään yhteishenkeen, ’Jamelaisuuteen’, kiinnitämme erityistä huomiota. Tarjoamme mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan.  Monitaitoisuus tarjoaa työntekijöillemme sekä mahdollisuuden monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin että antaa samalla joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Tärkeitä koulutettavia asioita ovat Lean ja 5S oppien soveltaminen omassa työssä sekä automaation ja robotiikan hallitseminen. Konekohtaista syventävää käyttökoulutusta järjestämme henkilöstölle niin omalla tehtaallamme kuin myös työstökoneiden valmistajien luona.

Jame-Shaft-Educating-Employees-Automation-Lean-5S-Robotics

Turvallinen ja mahdollisimman viihtyisä työympäristö

Nykyisin työturvallisuuden parantamiseen ja seurantaan panostetaan yrityksissä erityisen paljon. Jame-Shaftilla on työskennelty pitkäjänteisesti työturvallisuuden kehittämiseksi ja pisin yhtäjaksoinen työtapaturmaton jaksomme on kestänyt yli 700 päivää. Automaation lisääntymisen myötä työtehtävämme ovat muuttuneet entisestä fyysisestä suorittamisesta yhä enemmän prosessien ohjelmoinnin ja valvonnan suuntaan.  

Lähiaikojen suurimpia investointejamme työhyvinvointiin liittyen on ollut koko tehtaan ilmanvaihdon ja valaistuksen uudistaminen viimeisimmällä tekniikalla. Tavoitteenamme oli aikaansaada valoisa, tasalämpöinen ja vedoton työympäristö, jossa on hyvä työskennellä. Uudistuksen jälkeen tehtaamme lämmitys ja valaistus ovat lisäksi mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia. image=”71837″

Jame-Shaft-Quality-Control-visualisation

Hyvä työterveyshuolto ja vakuutukset takaavat parhaan hoidon ja työaikapankki työajan joustot

Tarjoamme henkilöstöllemme parhaan mahdollisen saatavissa olevan työterveyshuollon, joka yhdessä henkilökunnallemme ottamamme vakuutuksen kanssa takaa nopeimman tien kulloinkin tarvittavaan hoitoon ohi jonojen. Vakuutuksemme kattaa myös vapaa-ajalla tapahtuvat tapaturmat. Käytössämme on myös työaikapankki, joka antaa työntekijälle mahdollisuuden pitää tarvittaessa vapaata henkilökohtaisen tilanteen niin vaatiessa. Kanssamme samassa rakennuksessa toimii tasokas lounasruokala ja tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden ruokailla siellä alennettuun hintaan.

Aidosti tyytyväinen henkilöstö

Tyytyväisen henkilöstön ja parhaan mahdollisen työtuloksen välillä on vahva yhteys. Tämä näkyy yhä useampien tutkimuksien tuloksissa ja tietenkin myös käytännössä. Teemme Jame-Shaftilla koko henkilöstölle säännöllisesti työtyytyväisyysmittauksia. Niistä saadut tulokset ovat olleet erittäin hyviä ja tämä positiivinen palaute kannustaa yritystä jatkamaan panostuksia henkilöstön hyvinvointiin. Yhteishengen ylläpitämiseksi ja työn vastapainoksi järjestämme koko henkilöstölle vuosittain myös erilaisia yhteisiä ohjelmallisia tapahtumia.

Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastusta erillisen liikuntarahan avulla ja tarjoamme lisäksi erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Esimerkiksi tehtaamme takapihalle olemme rakentaneet henkilöstön käyttöön beach volley-kentän. Lisäksi henkilöstömme käytettävissä on kausilippuja 10-kertaisen Suomen mestarin LP Viestin naisten lentopallo-otteluihin sekä Salon koripalloylpeyden ja vuoden 2021 Suomen mestarin Vilpas Vikingsin peleihin.

Jame-Shaft-Sustainability-Basketball-Tickets-Employees
Scroll to Top