Osaava, motivoitunut ja kehityshaluinen henkilöstö on yrityksen suurin voimavara

Jame-Shaftin tärkein voimavara on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen sekä hyvän yhteishengen, ’Jamelaisuuteen’, kiinnitetäänkin erityistä huomiota. Tarjoamme mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöä kouluttautumaan jotta he pystyvät hoitamaan entistä monipuolisempia tehtäviä. Monitaitoisuus tarjoaa työntekijöillemme mahdollisuuden vaihteleviin tehtäviin ja samalla antaa joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Tärkeitä koulutettavia asioita ovat Lean ja 5S oppien soveltaminen omassa työssä sekä automaation ja robotiikan hallitseminen. Konekohtaista syventävää käyttökoulutusta annetaan henkilöstölle kotimaan lisäksi myös työstökoneiden valmistajien luona.

Jame-Shaft-Educating-Employees-Automation-Lean-5S-Robotics

Turvallinen ja mahdollisimman viihtyisä työympäristö on tehokkuuden perusedellytys

Tänä päivänä työturvallisuuden parantamiseen ja seurantaan panostetaan yrityksissä erityisen paljon. Niin myös Jame-Shaftissa, pisin tapaturmaton yhtenäinen jakso onkin kestänyt yli 700 päivää. Taustalla on pitkäjänteinen työympäristön kehittäminen turvallisuus edellä ja automaation lisääntymisen kautta työtehtävien muuttuminen entisestä fyysisestä suorittamisesta entistä enemmän prosessin ohjelmoinnin ja valvonnan suuntaan.  

Viime aikojen suurimpia investointejamme on ollut koko tehtaan ilmanvaihdon ja valaistuksen uudistaminen viimeisimmällä tekniikalla. Tavoitteena oli tehdä työympäristöstä valoisa, tasalämpöinen ja vedoton ympäristö jossa on hyvä työskennellä. Tässä on myös onnistuttu ja kehitystyötä tullaan varmasti jatkamaan myös tulevaisuudessa.  

Jame-Shaft-Quality-Control-visualisation

Hyvä työterveyshuolto ja vakuutukset takaavat parhaan hoidon ja työaikapankki työajan joustot

Tarjoamme henkilöstöllemme parhaan mahdollisen saatavissa olevan työterveyshuollon joka yhdessä vakuutuksemme kanssa takaa nopeimman tien kulloinkin tarvittavaan hoitoon ohi jonojen. Vakuutuksemme kattaa myös vapaa-ajalla tapahtuvat tapaturmat. Käytössämme on myös työaikapankki, joka antaa työntekijälle mahdollisuuden pitää tarvittaessa vapaata henkilökohtaisen tilanteen niin vaatiessa. Mainittakoon vielä, että kanssamme samassa rakennuksessa toimii tasokas lounasruokala ja tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden ruokailla siellä alennettuun hintaan.

Henkilöstön on oltava aidosti tyytyväinen

Tyytyväisen henkilöstön ja parhaan mahdollisen työtuloksen välillä on vahva yhteys. Tämä näkyy yhä useampien tutkimuksien tuloksissa ja tietenkin myös käytännössä. Jame-Shaft tekee koko henkilöstölle säännöllisesti työtyytyväisyysmittauksia. Niistä saadut tulokset ovat olleet erittäin hyviä, aivan alan parhaiden joukossa. Tämä positiivinen palaute kannustaa yritystä jatkamaan panostuksia henkilöstön hyvinvointiin. Yhteishengen ylläpitämiseksi ja työn vastapainoksi järjestämme koko henkilöstölle vuosittain erilaisia yhteisiä ohjelmallisia tapahtumia pikkujoulujen tai kesäpäivien merkeissä.

Jame-Shaft-Sustainability-Basketball-Tickets-Employees

Tarjoamme henkilöstölle myös erilaisia harrastusmahdollisuuksia sekä tuemme omaa liikuntaharrastusta liikuntarahan avulla. Tehtaan takapihalle on myös rakennettu henkilöstön käyttöön Beach Volley kenttä. Lisäksi henkilöstön käytettävissä on esim. kausilippuja 10-kertaisen Suomen mestarin LP Viestin naisten lentopallo-otteluihin sekä Salon koripalloylpeyden ja vuoden 2021 Suomen mestarin Vilpas Vikingsin peleihin.

Vieritä ylös