[vc_row type=”container”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Jame-Shaft Oy koneistaa, lämpökäsittelee ja viimeistelee koneiden ja laitteiden niveltappeja ja laakeriholkkeja sekä muita kulutusosia.

Asiakkaamme ovat suurelta osin kansainvälisiä, alojensa johtavia yrityksiä, jotka valmistavat mm. kaivos- tai louhintakoneita, metsäkoneita tai maanrakennuskoneita. Viennin osuus liikevaihdostamme on noin 40 % ja toimintamme kasvaa voimakkaasti. Toimitilamme sijaitsee Salon Anjalassa, jossa työllistämme yli 100 henkeä.

Olemme viime vuosina investoineet paljon uusiin ja moderneihin tuotantolaitteisiin.

Haemme henkilöitä oppisopimuskoulutukseen, jonka aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto. Voit opiskella ammattiin ja saada samaan aikaan palkkaa työssäoppimispäivien osalta sekä koulutuksen päättyessä mahdollisesti jatkaa meillä töissä.

Koulutamme CNC- koneistajia yhteistyössä Salon seudun ammattiopiston kanssa. Jokaiselle tehdään yksilöllinen koulutussuunnitelma, jonka kesto voi aikaisemman osaamisen vuoksi vaihdella muutamasta kuukaudesta kahteen vuoteen.

Sinun on mahdollisuus kehittyä yrityksen kasvaessa ja konekannan uudistuessa jatkuvasti. Työilmapiirimme on hyvä ja pyrimme koko ajan toteuttamaan työn tekemistä helpottavia uudistuksia. Olemme investoineet viime aikoina runsaasti myös työolosuhteiden parantamiseen uusimalla työtilojen ilmanvaihdon ja valaistuksen. Työtilojen siisteys ja turvalliset työolosuhteet ovat meille erittäin tärkeitä asioita.

Työskentelet tietokoneohjattujen CNC-työstökoneiden parissa: teet työhön liittyvät koneen asetukset, toteutat työn ja tarkistat tuotteen laadun, olet mukana ongelmatilanteiden ratkaisussa ja pyrit varmistamaan koneen korkean käyttöasteen.

Hakijalta edellytämme:
· Oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoon ja halukkuutta oppia uusia asioita
· Vähintään kohtalaista suomen tai englannin kielen taitoa
· Valmiutta kaksi- tai kolmivuorotyöhön

Lisätietoja ja hakemus:
Jame-Shaft Oy, 040 523 9978, tyohakemukset@jameshaft.fi

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_gallery type=”nivo” interval=”10″ images=”72140″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_gallery type=”nivo” interval=”10″ images=”71589,71566,71475″ img_size=”full” title=”

Selaa kuvia aiheesta CNC-koneistus

”][vc_btn title=”Täytä YHTEYDENOTTO lomake —>>>” shape=”square” color=”juicy-pink” link=”url:https%3A%2F%2Fjameshaft.fi%2Ffi%2Fyhteystiedot%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top