JAME-SHAFT ON PAIKALLISTEN YKSITYISHENKILÖIDEN OMISTAMA KASVUHAKUINEN YRITYS. ASIAKKAAMME OVAT SUURELTA OSIN KANSAINVÄLISIÄ, ALANSA JOHTAVIA KONE- JA LAITERAKENNUSTEOLLISUUDEN TOIMIJOITA. MONET NÄISTÄ VALMISTAVAT KAIVOS- TAI LOUHINTAKONEITA, METSÄKONEITA TAI MAANRAKENNUSKONEITA. SUORAN VIENNIN OSUUS LIIKEVAIHDOSTAMME ON NOIN 40 %.

Olemme koneistuksen ja hionnan lisäksi myös lämpökäsittelyn ammattilaisia. Modernit laitteemme, täysin automaattinen hiiletyskarkaisulinjasto, kaksi nitrausuunia (mustanitraus) ja ohjaukseltaan modernisoitu induktiokarkaisukoneemme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Autamme mielellämme yhteistyökumppaneitamme myös materiaalin ja lämpökäsittelyn valintaan liittyvissä pulmatilanteissa.

Toimintafilosofiaamme kuvaa parhaiten lause: ’Kaikki saman katon alta’. Valmistamme tarvitsemanne tuotteet alusta loppuun omassa tehtaassamme. Oma raaka-ainevarasto takaa tuotannon nopean aloituksen ja monipuolinen moderni konekanta laadukkaan lopputuloksen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme toimittajaketjussa ’The Strongest Link’.

jameshaft-lampokasittely-hionta-koneistus-sorvaus-testaus-tuote-kehitys
jameshaft-lampokasitelty-tappi-holkki-pari-sorvaus-hionta-hiiletyskarkaisu-musta-nitraus-induktiokarkaisu-metsa%cc%88-kaivos-kone
jameshaft-lampokasittely-mustanitraus-tappi-holkki-harvesteri-dumpperi
Vieritä ylös